Webbplatsen skanemotdroger.se är Skånesamverkan mot drogers officiella hemsida. Skånesamverkan mot droger, SMD, är en regional samverkansgrupp i Skåne. Gruppen består av representanter från Länsstyrelsen, Kommunförbundet Skåne, Region Skåne, Polisen, Tullverket och  Kriminalvården. Nätverket för idéburen sektor och Lärosäten syd är adjungerade. Syftet är att samverka över myndighets- och organisationsgränserna för att uppnå målet i den nationellt antagna strategin för alkohol-, narkotika-, dopnings- och tobakspolitiken.

Syftet med webbplatsen är att SMD:s arbete ska kunna spridas till berörda och intresserade. SMD drivs av Länsstyrelsen i Skåne län. Har du frågor om SMD eller webbplatsen är du välkommen att höra av dig till oss via kommentarsfältet längst ner på denna sida, eller via e-post till: annie.strahlen[snabel-a]lansstyrelsen.se.

Om du skriver en kommentar på webbplatsen, sparas cookies, på din dator. De cookies som sparas lagras på din dator i knappt ett år, om du inte tar bort dem manuellt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>